Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και τις εκδηλώσεις λατρείας που εισέπραξε από τους συμπατριώτες του.

Η εθνική Αργεντινής βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου μετά από 36 ολόκληρα χρόνια. Στο επίκεντρο της κατάκτησης του Μουντιάλ βρέθηκε, φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι.

Ο «pulga» ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Έτσι, κατά την επιστροφή στην πατρίδα του εισέπραξε την λατρεία και τον σεβασμό από τους συμπατριώτες του. Περίπου πέντε εκατομμύρια βρέθηκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες ενώ χιλιάδες τον περίμεναν στο σπίτι του στο Ροσάριο. Από την πλευρά του, ο Μέσι γνωστοποίησε πως νιώθει ευγνώμων για όλα αυτά και να το δείχνει μέσω των social media.

«Μην προσπαθείτε να το καταλάβετε. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, με τα καλά και τα άσχημα, ΣΕ ΑΓΑΠΩ», έγραψε ο 35χρονος σούπερ σταρ με την ανάρτησή του να συγκεντρώνει πάνω από 7.000.000 likes μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα.

Δείτε την ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!