Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει μπει στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι ένας φημολογούμενος στόχος.

Ρεπορτάζ από την Τουρκία αποκαλύπτουν πως η ομάδα της Πόλης ρίχνει ματιές στον αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς όπως είναι γνωστό έχουν ορίσει ως τιμή πώλησης του Κουλιεράκη τα 15 εκατ. ευρώ. Η Φενέρμπαχτσε είναι δύσκολο να διαθέσει τόσα πολλά χρήματα και μένει να φανεί αν θα μπει σε κάποια διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Κωνσταντίνος Κουλιεράκης Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!