Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε ο Παναθηναϊκός να «καθαρίσει» το ματς στην Νίκαια και δεν το έκανε.

Για το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στη Νίκαια μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο τεχνικός των «πρασίνων» είδε την ομάδα του να φέρνει ισοπαλία (1-1) με τον Ιωνικό και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. Γιοβάνοβιτς

«Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η εμφάνιση θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε πλήρως από την αρχή μέχρι το τέλος, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς γιατί είχαμε και τις φάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερες αν είχαμε λίγο καλύτερες συνεργασίες στο τελείωμα των φάσεων και όπως πάντα μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο σε μία στιγμή αδράνειας μπορείς να δεχτείς το γκολ.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όλες οι ομάδες έχουν τους στόχους τους. Ο Ιωνικός παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, σίγουρα ξέραμε ότι θα παλέψει πολύ σκληρά. Απλά έπρεπε εμείς όταν είχαμε τις ευκαιρίες να τις είχαμε κάνει γκολ ή φάσεις που είχαμε τις προϋποθέσεις να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες η συνεργασία μας δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο για να μπορούσαμε πιο νωρίς να έχουμε ένα πλεονέκτημα που θα μας μπορούσε να μας δώσει περισσότερη άνεση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!