Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετός για τους Μιλγουόκι Μπακς και ο ίδιος τόνισε την προσπάθεια που κατέβαλλε κόντρα στους Καβαλίερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός, αλλά απελπιστικά… μόνος στο Κλίβελαντ, όπου οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Καβαλίερς με 114-106. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Έλληνας άσος που σημείωσε 45 πόντους έπλεξε το εγκώμιο των Καβαλίερς ενώ τόνισε πως έκανε ότι μπορούσε για «να ανάψει τη σπίθα» στην ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε:

«Οι Καβαλίερς είναι πολύ-πολύ επικίνδυνοι! Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες και ένα εξαιρετικό σύστημα. Δεν βλέπω τον λόγο να μην πάνε στα playoffs και να μην κάνουν μια καλή πορεία, ελπίζω όχι εναντίον μας.

Απλώς προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Όταν είμαι επιθετικός, ξέρω ότι θα πάρω τις σωστές επιλογές. Προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να ανάψω τη σπίθα στην ομάδα μου.

Όταν είσαι μπροστά με 20-21 πόντους απέναντι σε μια ομάδα όπως οι Μπακς, είναι δύσκολο να κρατήσεις έστω και αυτή τη διαφορά. Το Μιλγουόκι θα συνεχίσει να παλεύει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!