Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό και έθιξε τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται τον Παναθηναϊκό αύριο, Παρασκευή (23/12, 19:30), για την 15η αγωνιστική της Euroleague, έχοντας ρεκόρ 7-7 έναντι του 6-8 των «πρασίνων». Ο τεχνικός της “back to back” πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν, σε δηλώσεις του για τον αγώνα με τους «πράσινους» στάθηκε στις ικανότητες των παικτών του Παναθηναϊκού κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε Μπέικον, Πονίτκα, Λι και Ουόλτερς.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής δήλωσε, μετά τις δύο ήττες από Μπασκόνια και Παρτιζάν και πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ο Μπέικον είναι αποτελεσματικός στην επίθεση. Οι Πονίτκα, Λι και Ουόλτερς είναι πολύ δημιουργικοί παίκτες, ενώ ο Παναθηναϊκός διατηρεί την ισορροπία στο inside παιχνίδι όπως επίσης και στο outside παιχνίδι με τον Παπαγιάννη, τον Γκουντάιτις και τον Ουίλιαμς».

Εν συνεχεία, ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και διατηρήσουμε την ισορροπία στην επίθεση προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Ελάιζα Μπράιαντ επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να… πολεμήσουμε από την αρχή έως το τέλος. Είμαστε έτοιμοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!