Ο Τζουζέπε Ρόσι κατακεραύνωσε τον γνωστό Τούρκο σεφ, Νουσρέτ, για την ενοχλητική παρουσία του στον τελικό του Μουντιάλ.

Ο Τζουζέπε Ρόσι είπε στον γνωστό σεφ, Νουσρέτ, αυτό που όλοι σκεφτόμασταν κατά βάθος. Ειδικότερα, τον «έκραξε» για τα καλά για την κίνησή του να αγγίξει το Κύπελλο του Μουντιάλ, κατηγορώντας τον ότι ήθελε απλά την προσοχή.

Για όσους δεν παρακολούθησαν την δράση του Τούρκου σεφ, μετά τη λήξη του τελικού, ο Νουσρέτ ξεχύθηκε στο γήπεδο, έπιασε όλους τους παίκτες της Αργεντινής με σκοπό να φωτογραφηθεί μαζί του και φυσικά να αγγίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αποκορύφωμα η στιγμή που τραβάει τον Μέσι από το χέρι με μανία. Και γιατί αυτό; Για να δείξει ότι είναι… φίλος των νικητών και να αποσπάσει λίγο από τη δόξα τους.

Η ενέργειά του αυτή σχολιάστηκε αρνητικά, με τον Τζουζέπε Ρόσι να ξεσπά για τη συμπεριφορά του με ποστ στο Twitter.

«Νουσρέτ, φίλα τον κ@λ@ μου. Ήθελες όλη αυτή την προσοχή και άγγιξες το Κύπελλο. Ποιος σκ@τ@ είσαι αδερφέ; Πήρες τα δύο λεπτά δημοσιότητας. Επόμενος»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!