Ο Μεξικανός ρεπόρτερ, Άλβαρο Μοράλες, χαρακτήρισε αποτυχημένο τον Λιονέλ Μέσι και ανέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους έχει σχολιαστεί η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή και τον Λιονέλ Μέσι. Ο Μεξικανός ρεπόρτερ, Άλβαρο Μοράλες, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, τον χαρακτήρισε αποτυχημένο και θεωρεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ καλύτερος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Μέσι έχει μόνο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ο κόσμος λέει τώρα ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά είναι μια αποτυχία. Ο Πελέ πρέπει να γελάει, με τα τρία του Παγκόσμια Κύπελλά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος, κέρδισε το Euro, το οποίο είναι πιο δύσκολο να το κερδίσει κανείς και έχει περισσότερα Champions League».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μεξικανός ρεπόρτερ