Λιονέλ Μέσι: Λαοθάλασσα τον περίμενε και στο σπίτι του στο Ροσάριο - Δεν μπορούσε να προσεγγίσει το αυτοκίνητο.

Χιλιάδες Αργεντίνοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Λιονέλ Μέσι στο Ροσάριο για να τον υποδεχθούν μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ο «pulga» επέστρεψε με τους υπόλοιπους διεθνείς από το Κατάρ και έγιναν δεκτοί με δάφνες από πέντε εκατομμύρια συμπατριώτες τους που πλημμύρισαν το Μπουένος Άιρες για να πανηγυρίσουν μαζί τους.

Φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι εισέπραξε λίγη περισσότερη αγάπη από τους συμπαίκτες του, Η κατάκτηση του Μουντιάλ τώρα να τον ανυψώνει ακόμα περισσότερο του λαού της Αργεντινής μιας και τους χάρισε το χρυσό τρόπαιο που είχαν να γευτούν από το 1986.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στο σπίτι και την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Ροσάριο, χιλιάδες ήταν οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί για να τον επευφημήσουν προσωπικά.

Όπως ήταν λογικό, τη στιγμή που προσπάθησε να προσεγγίζει το σπίτι του χθες, μετά τους πανηγυρισμούς στην πρωτεύουσα, ο κόσμος του έκανε σχεδόν αδύνατη τη διέλευση φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Η σύζυγός του, Αντονέλα ήταν εκείνη που οδηγούσε και εκείνος κοιτούσε και χαιρετούσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!