Φοίνιξ Σανς: Ο δισεκατομμυριούχος Ίσμπια τους αγοράζει με ποσό ρεκόρ, ξεπερνώντας το προηγούμενο που κατείχε μέτοχος των Νετς.

Στα χέρια του δισεκατομμυριούχου, Ματ Ίσμπια, περνάνε οι Φοίνιξ Σανς και η γυναικεία ομάδα του WNBA Φοίνιξ Μέρκιουρι, έναντι 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανέφερε το ESPN.

Η συμφωνία έθεσε ρεκόρ στο ΝΒΑ αφού ο Τζο Τσάι είχε εξαγοράσει το υπόλοιπο μερίδιο στους Μπρούκλιν Νετς το 2019 σε μια συμφωνία 2,35 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς Ρόμπερτ Σάρβερ ανακοίνωσε τα σχέδιά του να πουλήσει την ομάδα τον Σεπτέμβριο, αφού το ΝΒΑ του επέβαλε ποινή ενός έτους μετά από έρευνα για καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας.

Ο Αμερικανός Ίσμπια είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της United Wholesale Mortgage στο Μίσιγκαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!