Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε στην πορεία της εθνικής Γαλλίας στο φετινό Μουντιάλ καθώς και στην ήττα στον τελικό από την Αργεντινή.

Για την πορεία της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο άσος του Ολυμπιακού και πρώην διεθνής με τους «τρικολόρ» αναφέρθηκε στο εξαιρετικό τουρνουά των «πετεινών» αλλά και στην ήττα του τελικού.

«Συγχαρητήρια στους μπλε γι’ αυτή την εξαιρετική πορεία. Μας κάνατε να δονούμαστε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ήττα ήταν σκληρή, αλλά το μέλλον είναι λαμπρό», ήταν το μήνυμα του 38χρονου μεσοεπιθετικού στα social media. Ματιέ Βαλμπουενά

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!