Ο Ροναλντίνιο δήλωσε πως είναι περήφανος για την επιτυχία του Λιονέλ Μέσι και τόνισε πως δεν θέλει να μπαίνει σε συγκρίσεις για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή.

Ο «μάγος» Ροναλντίνιο ήταν ακόμα ένας που «υποκλίθηκε» στον Λιονέλ Μέσι. Ο Βραζιλιάνος, πρώην συμπαίκτης του Λίο, ανέφερε για τον «μικρό του αδερφό» πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της εποχής του αλλά δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία σύγκρισης για τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ροναλντίνιο στην ισπανική MARCA:

«Χάρηκα υπεβολικά με τον Λίο Μέσι, είναι σαν αδερφός για μένα. Αλλά αν και δεν μου αρέσει να συγκρίνω, μου είναι δύσκολο να πω πως ο Λίο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Μου έρχονται πολλά ονόματα για αυτόν τον τίτλο…

Υπάρχουν οι Μαραντόνα, Πελέ και Ρονάλντο, αλλά και τόσοι άλλοι. Έτσι καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο το πω με σιγουριά πως είναι ο απόλυτος. Το μόνο που θεωρώ δεδομένο είναι πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της εποχής του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!