Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Λορέντζο Μπράουν!

Την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν «εξετάζει» η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «Βασίλισσα» θέλει να ενισχυθεί στην περιφέρεια και στο πρόσωπο του Μπράουν βλέπει μία εξαιρετική προσθήκη.

Ο Μπράουν το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μακάμπι, ωστόσο πρόσθεσε ρήτρα τα οποία τον αφήνουν να αποχωρήσει το καλοκαίρι εάν του γίνει κάποια πρόταση από ισπανική ομάδα.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και μετρά 18 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ εκτελώντας παράλληλα με 54% στα δίποντα και 38% στα τρίποντα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Λορέντζο Μπράουν. Λορέντζο Μπράουν.