Ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν θα μείνει για αρκετό καιρό στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον μάνατζερ του.

Την αποχώρηση του Παπέ Αμπού Σισέ από τον Ολυμπιακό ανέφερε ο μάνατζερ του. Ανέφερε πως αν δεν φύγει τον Ιανουάριο από τους «ερυθρόλευκους» τότε αυτό θα γίνει το καλοκαίρι. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο της Νιούκαστλ όσο και της Έβερτον.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μάνατζερ του Παπέ Αμπού Σισέ:

«Έχει παίξει σε ένα πολύ σημαντικό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είναι ένας αμυντικός που μπορώ να φανταστώ πολύ καλά στην Ιταλία

Είχαμε αρκετές καταστάσεις, ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός πέρυσι. Έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει τη δική του συμβολή. Και το συμβόλαιό του πρόκειται να λήξει.

Αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, κάτι που περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Αγγλία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!