Ακόμα δεν έχουν αποδεχτεί στη Γαλλία την ήττα στον τελικό. Χαλάκι για το πάτωμα έκανε μπαρ στη Γαλλία την φανέλα του Λιονέλ Μέσι.

Ακόμα δεν μπορούν συνέλθουν οι Γάλλοι από την ήττα στον τελικό του Μουντιάλ. Κι αυτό φαίνεται με κάθε τρόπο. Σε ένα μπαρ της Γαλλίας αποφάσισαν να μετατρέψουν μία φανέλα του Λιονέλ Μέσι σε… χαλάκι εισόδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μία φανέλα του ηγέτη της «αλμπισελέστε» ως… χαλάκι στην είσοδο του μαγαζιού.

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί…

Υπήρχε και μήνυμα για τον κάθε πελάτη που έμπαινε στο μαγαζί.

«Παρακαλείστε να σκουπίζετε τα πόδια σας κατά την είσοδό σας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Λιονέλ Μέσι Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Λιονέλ Μέσι