Ο Λιονέλ Μέσι κατέρριψε ακόμα ένα ρεκόρ, αυτή τη φορά αυτό της ανάρτησης στο Instagram με τα περισσότερα likes που είχε ένα... αυγό.

Τα ρεκόρ στους αγωνιστικούς χώρους τα σπάει το ένα μετά το άλλο. Γι’ αυτό και άλλαξε… γήπεδο και «έπιασε» το Instagram. Μέχρι και εκεί, ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον βασιλιάς.

Ειδικότερα, με την πρώτη ανάρτηση που έκανε όντας Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με το τρόπαιο στα χέρια, κατέρριψε ένα θρυλικό ρεκόρ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Συγκεκριμένα, τα likes που έχει πάρει αυτή η φωτογραφία έχουν ξεπεράσει τα 58.300.000. Κάπως έτσι, ο Μέσι κατάφερε να ξεπεράσει το ασύλληπτο ρεκόρ των 56 εκατομμυρίων likes του θρυλικού… αυγού. Ο λογαριασμός world_record_egg διατηρούσε το ρεκόρ των περισσότερων like με την περιβόητη ανάρτηση που είχε κάνει τον Ιανουάριο του 2019 με ένα… αυγό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!