Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας από εμάς - Κατέκτησε το Μουντιάλ και λίγο μετά έβγαζε φωτογραφία την Αντονέλα να ποζάρει με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τι κι αν κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο; Τι κι αν πολλοί τον θεωρούν πλέον τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών; Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας από εμάς. Τουλάχιστον, όσον αφορά τις συζυγικές του υποχρεώσεις. 

Τι εννοούμε; Εξηγούμε αμέσως. Ο Λιονέλ Μέσι είχε μόλις κατακτήσει το Μουντιάλ. Πανηγύρισε, γλέντησε, χόρεψε; Όχι. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να φωτογραφίσει την σύζυγό του, Αντονέλα με το τρόπαιο. Έτσι… για το Instagram. 

Δείτε εδώ τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του ίντερνετ και αποδεικνύει πως και ο Μέσι είναι τελικά ένας από εμάς

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

Λιονέλ Μέσι: Κοιμήθηκε αγκαλιά με το Παγκόσμιο Κύπελλο – Το post στο Instagram (pic)

Όταν παίρνεις το Παγκόσμιο Κύπελλο, προφανώς δεν γίνεται να το αφήσεις από τα χέρια σου. Αν είσαι ο κορυφαίος παίκτης του τουρνουά, αν το κατακτάς μετά από ήδη μία αποτυχημένη απόπειρα και αν είναι το μοναδικό τρόπαιο που σου λείπει, τότε κοιμάσαι και μαζί του. Και φυσικά, αν είσαι ο Λιονέλ Μέσι, δεν σου λέει κανένας τίποτα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήρε στην πλάτη του την Αργεντινή και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Γι’ αυτό και θέλησε να κοιμηθεί αγκαλιά του την πρώτη νύχτα επί αργεντίνικου εδάφους. Οι διεθνείς επέστρεψαν στο Μπουένος Άιρες, έγιναν δεκτοί με δάφνες και ο Λιονέλ Μέσι, φυσικά, ήταν το επίκεντρο των πανηγυρισμών.

Δείτε την ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κοιμήθηκε αγκαλιά με το Παγκόσμιο Κύπελλο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!