Η Αργεντινή γιορτάζει και το Μπουένος Άιρες φλέγεται στην επιστροφή των διεθνών από το Κατάρ - Το βίντεο με τον άστεγο που φορά φανέλα του Μέσι, που του έδωσαν.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την υποδοχή των θριαμβευτών διεθνών της «αλμπισελέστε» στην Αργεντινή. Η παρέα του Μέσι επέστρεψε στην πατρίδα της και εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντίνοι έχουν κατακλύσει τους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια. Η κυβέρνηση της χώρας κήρυξε τη σημερινή ημέρα αργία για να μπορέσουν να παραβρεθούν στους πανηγυρισμούς όλοι οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες και των γύρω περιοχών.

Viral έχει γίνει, όμως, και το βίντεο που δείχνει έναν Αργεντινό να πλησιάζει έναν άστεγο και να του δίνει μία φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας τους για να μπορέσει να πανηγυρίσει κι εκείνος με το πλήθος. Ο άνδρας τον αγκαλιάζει, φοράει τη φανέλα και πέφτει στα γόνατα να φιλήσει το έδαφος προτού κάνει το ίδιο και στο εθνόσημο.

Αργεντινή: Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την στιγμή που ο άστεγος άνδρας φορά τη μπλούζα της «αλμπισελέστε»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!