Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του και αφιέρωσε την κατάκτηση του Μουντιάλ στους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή.

Αναμφίβολα, ένα μεγάλο μερίδιο για την κατάκτηση του Μουντιάλ ανήκει και σε αυτόν. Ο «στρατηγός» Λιονέλ Σκαλόνι κατάφερε να γράψει με «χρυσά γράμματα» το όνομά του στην ιστορία της Αργεντινής.

Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος πέρσι οδήγησε την «Αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Copa America, ανέβασε την Αργεντινή στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε ηλικία 44 ετών.

Φυσικά μετά από αυτή την επιτυχία δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του και αφιέρωσε την επιτυχία του στους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιονέλ Σκαλόνι:

«Ξέρω ότι όλοι θα πουν ότι το αφιερώνουν στην οικογένειά τους. Εγώ το αφιερώνω στον πατέρα μου και ελπίζω να με βλέπει, όπως και στη μητέρα μου. Αυτοί οι δύο άνθρωποι με μεγάλωσαν με τρόπο τέτοιο, ώστε ποτέ να μην χάνω το κουράγιο μου και ποτέ να μην με σταματά τίποτα και πάντα να πηγαίνω μπροστά. Σήμερα το απολαμβάνω. Αυτό που θέλω να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι σαν προπονητής θέλω να κάνω πράγματα σωστά και είχα την τύχη να βρεθώ εδώ».

Μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, ο Σκαλόνι είπε στον γιο του «ελπίζω να το βλέπουν οι παππούδες σου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!