Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ δεν μπόρεσε να κρατηθεί κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ροντρίγκο Ντε Πολ! Ο Αργεντίνος μέσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, στέλνοντας ένα χυδαίο μήνυμα προς όσους τον άσκησαν σκληρή κριτική.

«Είμαστε στην ιστορία για πάντα. Όποιος με αμφισβήτησε μπορεί να μου πάρει π@@@».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ροντρίγκο Ντε Πολ. Ροντρίγκο Ντε Πολ. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι;