Ο Ρονάλντο ύμνησε τον Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον «pulga» και την Αργεντινή.

Παρά την αντιπαλότητα Βραζιλίας και Αργεντινής, ο Ρονάλντο το «Φαινόμενο» υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι. Ο Βραζιλιάνος θρύλος της «Σελεσάο» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «pulga», σημειώνοντας πως όλες οι εθνικότητες τον αποθεώνουν.

Η ανάρτηση του Ρονάλντο για τον Λιονέλ Μέσι στο instagram

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronaldo (@ronaldo)

«Το ποδόσφαιρο αυτού του παιδιού βάζει στην άκρη κάθε αντιπαλότητα, ακόμα και την ιστορική μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής.

Έχω δει πάρα πολλούς Βραζιλιάνους -και ανθρώπους από όλο τον κόσμο- να στηρίζουν τον Μέσι σε αυτόν τον ηλεκτρισμένο τελικό.

Ένα άξιο τέλος σε μία ιδιοφυία, που εκτός του ότι έχει κατακτήσει Μουντιάλ, σημάδεψε μία εποχή. Φαντάζομαι τη γιορτή στο παράδεισο του φίλου μου Ντιέγκο.

Εδώ, εκατομμύρια άνθρωποι από όλες τις εθνικότητες, σε αποθεώνουμε. Συγχαρητήρια Μέσι», έγραψε ο Ρονάλντο στο Instagram.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!