Ο τελικός του Μουντιάλ 2022 μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους και σίγουρα θα έχουμε να θυμόμαστε και τα νοήματα ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ.

Σε αυτή τη μάχη μόνο ένας θα έβγαινε νικητής. Έδωσαν μία μάχη «στήθος με στήθος». Αλλά στο τέλος νικητής αναδείχθηκε ο Λιονέλ Μέσι. Το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ θα έχουμε να το θυμόμαστε για πάρα πολλούς λόγους.

Για το συγκλονιστικό παιχνίδι, για τις επεμβάσεις και τη χειρονομία του Μαρτίνες, για τη στεναχώρια των Γάλλων αλλά και για τη χαρά στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, Μέσι και Εμπαπέ εκτός από τα γκολ που σημείωσαν μας χάρισαν και κάποια πικαρίσματα… Κάθε φορά που σκόραρε ένας εκ των δύο έκανε μια χειρονομία προς την κατεύθυνση του άλλου, προσπαθώντας να τον πικάρει.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μουντιάλ Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μουντιάλ