Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε και τη ψυχή του για το δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε...

Η Γαλλία έφθασε τόσο κοντά στο τρόπαιο και τελικά δεν το κατέκτησε! Ο Κιλιάν Εμπαπέ τα έδωσε όλα στον μεγάλο τελικό και προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή αλλά δεν το έφτασε μέχρι το τέλος.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ τιμήθηκε από τους διοργανωτές παίρνοντας το «χρυσό» παπούτσι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα και δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του.

Κιλιάν Εμπαπέ © EPA

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!