Ο Λιονέλ Μέσι ήταν το κεντρικό πρόσωπο των πανηγυρισμών της Αργεντινής με τους συμπαίκτες του να τον σηκώνουν στα χέρια όπως τον Μαραντόνα.

Λίγη ώρα μετά την απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αργεντινή ο Σέρχιο Αγκουέρο σήκωσε στους ώμους του τον Λιονέ Μέσι.

Ο «pulga» πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του μπροστά από τον κόσμο της Αργεντινής, με τα φωτογραφικά φλας να παίρνουν φωτιά.

Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε μία φωτογραφία με τον πανηγυρισμό του Μέσι, ο οποίος μοιάζει με εκείνον του Μαραντόνα το 1986.

Όπως ακριβώς ο Λιονέλ Μέσι, έτσι και ο «Ντιεγκίτο» είχε σηκωθεί από τους συμπαίκτες του 36 χρόνια πριν, στο τελευταίο Μουντιάλ που πανηγύρισε η Αργεντινή.

Μέσι-Μαραντόνα: Δείτε τις δύο φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου και δικαίως έχουν γίνει πεδίο σύγκρισης των δύο θρύλων του αργεντίνικου ποδοσφαίρου

Η φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα από το 1986

Η όμοια φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι το 2022

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!