Ο Μανού Τζινόμπιλι μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν θα μπορούσε να μην χαρεί και ο Μανού Τζινόμπιλι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή. Εξάλλου ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα Social Media και υποστήριζε συνεχώς την «Αλμπισελέστε».

Ο πρώην NBAer και σταρ των Σπερς, έκανε ανάρτηση για τον Μέσι και έγραψε: «Standing ovation για τον κορυφαίο όλων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μανού Τζινόμπιλι.