Μουντιάλ 2022: Ο Κιλιάν Εμπαπέ έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά τον χαμένο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αργεντινή.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση μετά το χαμένο τελικό. Μάλιστα, έστειλε μήνυμα ανασύνταξης γράφοντας:

«Θα επιστρέψουμε».

Να σημειωθεί, δε, πως μαζί με το κείμενό του ανάρτησε και μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά το χρυσό παπούτσι δίπλα από το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Δείτε την πρώτη ανάρτηση του Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στην Αργεντινή

Μουντιάλ 2022: Ενός λεπτού σιγή για τον Εμπαπέ τήρησαν οι Αργεντίνοι στους πανηγυρισμούς τους

Παγκόσμιοι πρωταθλητές για πρώτη φορά χωρίς ίχνος… προκλητικότητας γίνεται; Δεν γίνεται. Ειδικά όταν νικάς μία τεράστια ομάδα στον τελικό και πόσω, δε, μάλλον την προηγούμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια. Μουντιάλ

Οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής γιόρτασαν σαν τρελοί την κατάκτηση του Μουντιάλ. Έκαναν “τρενάκι” στα αποδυτήρια, ενώ πίκαραν και τον Εμπαπέ τηρώντας ενός λεπτού σιγή.

Δείτε τους παίκτες της Εθνικής Αργεντινής να γιορτάζουν την κατάκτηση του Μουντιάλ με ενός λεπτού σιγή για τον… Εμπαπέ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!