Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο Φάνης Χριστοδούλου, μετά την νίκη του Πανιωνίου και την πρόκριση στο Final-8 του Κυπέλλου.

Ο Πανιώνιος νίκησε στο ΟΑΚΑ 80-71 τη ΦΕΑ και θα παίξει στο φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Φάνης Χριστοδούλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα και σχολίασε την κατάσταση και τους στόχους του Πανιωνίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φάνης Χριστοδούλου:

«Είναι μια αρχή σήμερα, γίνεται πολύ καλή δουλειά, έχουμε καλή ομάδα. Για μένα είναι μια νέα εμπειρία, τα έχω δει όλα. Ο Πανιώνιος έχει διαφορά από όλες τις ομάδες. Το καλοκαίρι έγινε μια κίνηση από τον Χρήστο Μαγγίνα, παλιό συμπαίκτη μου, κάλεσε τους δυο ανθρώπους (σ.σ. Θεόδωρο Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη) που ανέλαβαν το τμήμα, με κάλεσε και κάναμε μια σοβαρή κουβέντα.

Έχουμε όνειρα μέχρι την Α1. Πιστεύω πως ο Πανιώνιος θα φτάσει ψηλά! Δεν παίζουν τα εκατομμύρια μπάσκετ. Πιστεύω σε 2-3 χρόνια θα είναι έτοιμο και το γήπεδο. Συνεχίζουμε… Θέλουμε κάθε χρόνο και μια άνοδο! Ο κόσμος στηρίζει, βλέπει τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Το κακό είναι ότι σήμερα δεν είδα κόσμο. Το μπάσκετ είναι θέαμα. Ο Πανιώνιος δίψαγε χρόνια για μια επιτυχία και ο κόσμος δεν ήταν εδώ… Το μπάσκετ είναι ο κόσμος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!