Μουντιάλ 2022: Στο πλευρό του Κομάν Κίνγκσλεϊ η Μπάγερν Μονάχου μετά τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε ο Γάλλος αστέρας.

Οι Κίνγκσλεϊ Κομάν και Ορελιέν Τσουαμενί δέχθηκαν ρατσιστικές προσβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την αποτυχία τους στα πέναλτι του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Μπάγερν Μονάχου

Το φαινόμενο είχε πρωτοεμφανιστεί στην Εθνική Αγγλίας με θύματα τους Ράσφορντ, Σάντσο και Σάκα που είχαν αστοχήσει από την άσπρη βούλα εναντίον της Ιταλίας, στον τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ.

Για να υπερασπιστεί τον Κομάν η ομάδα του, η Μπάγερν Μονάχου, βγήκε στο Twitter κουνώντας το δάχτυλο στους ρατσιστές και τους haters των social media. 

«Η Μπάγερν Μονάχου καταδικάζει έντονα τα ρατσιστικά σχόλια που έγιναν εναντίον του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Η οικογένεια της Μπάγερν είναι μαζί σου, ο ρατσισμός δεν έχει θέση στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας», ανέφερε το tweet της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!