Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έφτασε στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από τον Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Βλάντιμιρ Νταρίντα!

Ο 32χρονος διεθνής Τσέχος μέσος θα υποβληθεί στις καθιερωμένες εξετάσεις κι ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «Κίτρινους».

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ολοκλήρωσε τις διαδικασίες αποδέσμευσής του από τη Χέρτα και μετέβη αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προβεί στα διαδικαστικά, δεδομένου πως έχει επέλθει συμφωνία εδώ και ημέρες με τους ανθρώπους του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάντιμιρ Νταρίντα:

«Πρώτα από ολα σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Μετά από πολλά χρόνια στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα δεν ήταν εύκολο για εμένα να φύγω αλλά ο Άρης είναι μια σπουδαία ευκαιρία. Έρχομαι εδώ με προσδοκίες και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε με την νέα μου ομάδα να έχουμε επιτυχίες, νίκες και να κατακτήσουμε τίτλους.

Μίλησα φυσικά με τον Μπράμπετς πριν πάρω την απόφασή μου. Ο Μπράμπετς μου είπε πολλά πράγματα και είναι καλύτερα για μένα που έχω κάποιον που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ.

Είδα παιχνίδια της νέας μου ομάδας , είδα εντός έδρας ματς. Έχω καλή εικόνα για την ομάδα, τους φιλάθλους, δεν είναι όπως είναι στη Γερμανία. Ελπίζω στο πρώτο παιχνίδι που θα αγωνιστώ να συνδυαστεί με νίκη για να γιορτάσουμε παρέα με τους φιλάθλους μας.

Υπόσχομαι ότι σε κάθε παιχνίδι θα παίζω με την καρδιά μου, θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και θα είμαι αυτός που είμαι σε όλη την καριέρα μου, θα δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!