Η αποστολή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών θα επιστρέψει το απόγευμα στην Αργεντινή και οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζονται ανυπομονούν.

Η Αργεντινή είναι στην κορυφή του κόσμου. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του τα κατάφεραν και τώρα οι πανηγυρισμοί μεταφέρονται στην Αργεντινή.

Στο Μπουένος Άιρες οι Αργεντινοί έχουν ήδη ξεκινήσει τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, οι οποίοι θα απογειωθούν με την άφιξη της εθνικής ομάδας.

Η αποστολή των πρωταθλητών βρίσκεται στη Μαδρίτη και σήμερα το απόγευμα θα επιστρέψει στη βάση της, χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιηθεί η ώρα της άφιξης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!