Αργεντινή: Ο Μοντιέλ εκτελεί σωστά το πέναλτι και οι ποδοσφαιριστές ομάδας γίνονται ένα «κουβάρι» στην αγκαλιά του Λιονέλ Μέσι.

Είναι η απόλυτη στιγμή. O Γκονζάλο Μοντιέλ ευστοχεί στο πέναλτι, κάνει το 4-2 και χαρίζει το τρόπαιο του Μουντιάλ στην Αργεντινή.

Η «Αλμπισελέστε» τα κατάφερε! Ο Λιονέλ Μέσι τα κατάφερε. Οι συμπαίκτες του αντί να τρέξουν στον σκόρερ, περικυκλώνουν τον Λίο και πανηγυρίζουν μαζί του. Κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Γιατί ξέρουν τι πραγματικά πέτυχαν. Είναι η στιγμή τους. Και την χάρηκαν μέχρι το τέλος.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση των Αργεντινών:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αργεντινή. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αργεντινή.