Ο Εμανουέλ Μακρόν θα βρεθεί ξανά στο Κατάρ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Μουντιάλ ενώ ο Αργεντινός πρόεδρος, Αλμπέρτο Φερνάντες θα τον παρακολουθήσει από το σπίτι του.

Στο Κατάρ για να στηρίξει την εθνική ομάδα στον τελικό του Μουντιάλ θα βρεθεί ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος Πρόεδρος έκανε το ίδιο τόσο στην Ρωσία πριν από τέσσερα χρόνια, όπου πανηγύρισε μαζί με τους «μπλε» την κατάκτηση του τροπαίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Parisien», ο Μακρόν δεν θα είναι μόνος του! Συγκεκριμένα, θα έχει μαζί του την σύζυγό του, Μπριζίτ Μακρόν, η οποία ήταν απούσα στον ημιτελικό με το Μαρόκο, μαζί με την υπουργό αθλητισμού, Αμελί Ουντέα-Καστερά. Ακόμα στο πλάι του θα είναι οι Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ και Κρίστοφερ Ενκουνκού.

Αλμπέρτο Φερνάντες: «Θα δω το ματς από το σπίτι με τους δικούς μου, όπως έκανα μέχρι τώρα»

Σε αντίθεση με τον Γάλλο πρόεδρο, ο Αλμπέρτο Φερνάντες δεν θα βρεθεί στο Κατάρ. Θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση του σπιτιού του μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο ποστάρισμά του:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μουντιάλ