Ερυθρός Αστέρας: Στο Βελιγράδι, για να υπογράψει το συμβόλαιό του, έφτασε ο Φακούντο Καμπάσο μαζί με την οικογένειά του.

Ένα τεράστιο μεταγραφικό «μπαμ» ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ερυθρός Αστέρας με την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Αργεντινός γκαρντ προσγειώθηκε στη Σερβία, μέσω Μαδρίτης, μαζί με τη σύζυγό του Κόνσα, την κόρη του, Σάρα, αλλά και τη μητέρα του Μαρίγια και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Σέρβους.

Συνοδεία του Καμπάτσο ήταν και οι δύο μάνατζέρ του, Μάρκο Γιέλιτς και Ντάβιντ Κράμο. Πλέον, απομένει μόνο η επίσημη συνεργασία της απόκτησής του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι έκαναν μία άκρως δελεαστική προσφορά στον Καμπάτσο, την οποία αποφάσισε να μην ματσάρει η Ρεάλ, που διατηρούσε τα δικαιώματά του στην Ευρώπη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!