Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αποτέλεσε τον «φύλακα άγγελο» της Αργεντινής και κατάφερε να συζητηθεί για μία χειρονομία του εκτός γηπέδου.

Έκανε το τουρνουά της ζωής του! Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για την ομάδα του. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία της Αργεντινής.

Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής και της Άστον Βίλα κατέβασε ρολά τις στιγμές που έπρεπε.

Κατά την απονομή του βραβείου του, ενός χρυσαφένιου γαντιού τερματοφύλακα, το πήρε, το σήκωσε στον αέρα επιδεικνύοντάς το και στη συνέχεια το… κατέβασε.

Συγκεκριμένα, το τοποθέτησε μπροστά στα γεννητικά όργανά του και συνέχισε να το επιδεικνύει!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Εμιλιάνο Μαρτίνες