Άρης: Επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» ο Ντανιέλ Μαντσίνι μετά την «κόντρα» του με την ΠΑΕ.

Έπειτα από περίπου ένα μήνα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι επιστρέφει στις προπονήσεις του Άρη. Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε συζήτηση με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, το αποτέλεσμα της οποίας είχε θετική κατάληξη και για τις δυο πλευρές.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαντσίνι είχε μείνει εκτός αποστολής από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος του Άρη, αυτό κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα (13/11). Την επομένη, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media ένα κείμενο στο οποίο ουσιαστικά κατηγορούσε την ΠΑΕ για καθυστέρηση στην εξόφληση των μισθών, ενώ άφηνε σαφείς αιχμές και για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του.

Μεσολάβησε η διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Μαντσίνι να πηγαίνει στην πατρίδα του για τη βάφτιση του γιου του. Όταν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην άσος της Μπορντό δεν έκανε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά μαζί με τον Παπέ Σεϊκ Ντιοπ – που δεν υπολογιζόταν και προσφάτως έλυσε τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους».

Πλέον, όμως, ο Μαντσίνι τίθεται στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου, με τον 61χρονο Άγγλο προπονητή να έχει στο μυαλό του το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (21/12, 15:00 – Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Δεδομένη από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς είναι η απουσία του Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Εκτός και ο Νικολά Ενκουλού, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, έχοντας αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού από τη συμμετοχή του με την εθνική Καμερούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επιπλέον, στη σημερινή (18/12) προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Πίτερ Ετέμπο ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, ακολουθώντας και πάλι όμως ατομικό πρόγραμμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!