Ο Όρσιτς έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Κροατία με απίθανο πλασέ που νίκησε τον τερματοφύλακα του Μαρόκου, Μπόνο.

Απάντηση στην απάντηση στον μικρό τελικό! Κροατία και Μαρόκο δίνουν ρεσιτάλ με γκολ και θέαμα! Τι κι αν οι Αφρικανοί έφεραν το ματς στα ίσια; Οι Κροάτες είχαν ξανά απάντηση! Και τι απάντηση… Γκολάρα με θύτη τον Όρσιτς.

Ο ταλαντούχος επιθετικός πήρε τη μπάλα στο 42′ από πλάγια θέση και χωρίς πολύ σκέψη… ζωγράφισε. Πλασέ που θα ζήλευε και ο μετρ του είδους Τιερί Ανρί. Γκολ για την Κροατία 2-1 επί του Μαρόκο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Όρσιτς γκολάρα με πλασέ-ποίημα και ξανά μπροστά η Κροατία – Δείτε το τέρμα του Κροάτη άσου

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!