Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ απάντησε στην απουσία των Καρίμ Μπενζεμά και Ζινεντίν Ζιντάν από τον τελικό του Μουντιάλ.

Την δική του απάντηση στους Καρίμ Μπενζεμά και Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2018 και 1998 αντίστοιχα, δεν θα βρεθούν στο Κατάρ, κάτι το οποίο αιφνιδίασε όλους τους Γάλλους.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, είπε:

«Αν δεν απαντήσω, θα πεις ότι έχω τσαντιστεί .Υπήρχαν τραυματίες παίκτες πριν το Μουντιάλ, ο Καρίμ είναι ένας από αυτούς. Από εκείνη τη στιγμή, έχω 24 παίκτες να διαχειριστώ. Δεν ασχολούμαι με προσκλήσεις σε τραυματίες ή πρώην παίκτες. Κάποιοι θα είναι εκεί, άλλοι όχι, δεν ξέρω».

Χθες πάντως ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν αινιγματικός στο Instagram, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του γράφοντας: «Δεν με ενδιαφέρει».

Να σημειωθεί, τέλος, πως αναφέρθηκε από γαλλικά ΜΜΕ ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν επίσης δεν δέχθηκε πρόσκληση της ομοσπονδίας να βρεθεί στο Κατάρ για τον τελικό. Ο Ντεσάμπ απέφυγε να σχολιάσει την απόφαση του Ζιντάν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!