Ο Λιονέλ Μέσι έστειλε το δικό του μήνυμα στη Γαλλία ενόψει του αυριανού τελικού με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Γαλλία είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο «pulga» κάνει το τουρνουά της ζωής του και περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια τους παγκόσμιους πρωταθλητές για να τους πάρει από τα χέρια τα σκήπτρα.

Ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε» ετοιμάζεται τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά για τη μεγάλη αναμέτρηση που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (18/12).

Αυτό έδειξε με την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Χωρίς πολλά λόγια, έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα που μπορούσε να στείλει.

«Είμαι έτοιμος! Πάμε Αργεντινή!», έγραφε στο post του.

Η ανάρτησή του μέσα σε λίγα λεπτά είχε πάρει παραπάνω από ένα εκατομμύριο likes, τα οποία θα… απογειωθούν όσο περνάει η ώρα.

Δείτε την ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι μία ημέρα πριν τον τελικό με την Γαλλία

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!