Ο Άνχελ Ντι Μαρία θα είναι κανονικά στη διάθεση του Λιονέλ Σκαλόνι για τον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ Γαλλίας και Αργεντινής.

Στη φαρέτρα του Λιονέλ Σκαλόνι τέθηκε ο Ανχελ Ντι Μαρία. Ο έμπειρος επιθετικός ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό αν και αυτό του ζητηθεί!

Η Αργεντινή ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ με το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων να στρέφεται πάνω στον Μέσι. Θα μπορέσει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου να κατακτήσει το τρόπαιο που μόνο του λείπει;

Ο Σκαλόνι πάντως με βάση τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή δεν αναμένεται να ξεκινήσει τον Ντι Μαρία, καθώς θα προτιμήσει το δίδυμο στην επίθεση Μέσι – Αλβάρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Τώρα κιόλας λέμε!