Ο Αντόνιο Βαλένσια υπογράμμισε πως αν η Αργεντινή δεν σηκώσει την κούπα του Μουντιάλ τότε οι Νοτιοαμερικάνοι θα χρειαστεί να περιμένουν άλλα 20 χρόνια.

Ο Αντόνιο Βαλένσια κλήθηκε να σχολιάσει τον επερχόμενο τελικά ανάμεσα σε Αργεντινή – Γαλλία και τόνισε πως αν η ομάδα του Μέσι δεν στεφθεί πρωταθλήτρια  τότε οι Νοτιοαμερικάνοι θα χρειαστεί να περιμένουν άλλα 20 χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντόνιο Βαλένσια:

«Αν η Αργεντινή δεν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, πιθανότατα οι Νοτιοαμερικάνοι θα χρειαστεί να περιμένουμε για άλλα 20 χρόνια (εννοεί την τελευταία κατάκτηση της Βραζιλίας το 2002). Αν η Αργεντινή ηττηθεί η Ευρώπη θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι της Νοτίου Αμερικής. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία να μην επιτρέψουμε να μεγαλώσει η διαφορά και να παραμείνουμε κοντά. Δε θα έπρεπε να υπάρχει απόσταση ανάμεσα μας. Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν το πάνω χέρι τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Προφανώς Βραζιλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή ή ακόμη και το Εκουαδόρ θα μπορούσαν να κατακτήσουν το Μουντιάλ στο άμεσο μέλλον αλλά θα είναι δύσκολο γιατί οι παίκτες τους φεύγουν για την Ευρώπη σε πολύ μικρή ηλικία. Ίσως να χρειαστεί να περιμένουμε άλλα 20 χρόνια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!