Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ήττα του Περιστερίου κόντρα στην Τενερίφη αλλά και για το επόμενο ματς στο Ισραήλ.

Αν μπορούσε να πάει κάτι στραβά, τότε πήγαν όλα για το Περιστέρι στην εκτός έδρα αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του BCL κόντρα στην Τενερίφη, όπως παραδέχτηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την ήττα από την ισπανική ομάδα και τελικό το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπνέι Χερτζέλιγια (21/12, 21:00) στο Ισραήλ.

«Συγχαρητήρια στην Τενερίφη, άξιζε να νικήσει, ήταν καλύτερη. Εμείς ήμασταν εκτός πλάνου. Καλή επιτυχία στην Τενερίφη στη συνέχεια της διοργάνωσης. Εμείς, παίζουμε έναν τελικό τώρα με την Χερτζέλιγια και θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε για να είμαστε έτοιμοι την επόμενη Τετάρτη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!