Με τον Μαρσέλο να πετυχαίνει δύο απίστευτα γκολ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 του Ατρομήτου και ουσιαστικά... τσέκαρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός σε μια βραδιά-σόου του Μαρσέλο νίκησε 4-1 τον Ατρόμητο στο «Καραισκάκης» και έκανε σαφέστατο βήμα πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος.

Καταιγισμός και αμφίσκορο πρώτο μέρος!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ ο Φορτούνης μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με «χλιαρό» σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις αουτ.

Λίγο αργότερα (5’) ο Ατρόμητος έχασε μοναδική ευκαιρία. Ωραία ανάπτυξη από τη δεξιά πλευρά, γύρισμα του Κεσχρίντα με τον Ρομπάιγ στο δεύτερο δοκάρι να αστοχεί εξ επαφής!

Τελικά το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 7ο λεπτό. Ο Μπιέλ κινήθηκε κεντρικά, έφερε τη μπάλα στο δεξί και με ωραίο πλασέ από τα όρια της περιοχής έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους!

Η ισοφάριση όμως δεν άργησε παρά μόνο τέσσερα λεπτά. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Κιάρτανσον με τρομερή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο «παράθυρο» του ανήμπορου να αντιδράσει Τζολάκη για το 1-1.

Ο Έλληνας πορτιέρο ωστόσο πήρε την «εκδίκησή» του στο 30’, όταν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ρομπάιγ. Το ίδιο συνέβη και στο 45+2’, όταν ξανά ο Τζολάκης είπε «οχί» στην -προσπάθεια- λόμπας του Γάλλου εξτρέμ.

Σάμπα Μαρσέλο και… πρόκριση!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με… σάμπα! Στο 49’ ο Μαρσέλο έδειξε την τεράστια κλάση του και με ένα σουτ -με το δεξί- εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας για το «ερυθρόλευκο» 2-1!

Ο Ελ Αραμπί πέρασε στο ματς με τη συμπλήρωση μιας ώρας, και χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να σκοράρει. Εκμεταλλεύτηκε την κόντρα στο σουτ του Φορτούνη και με ωραία εκτέλεση έκανε το 3-1 (64’).

Ένα λεπτό αργότερα ο Μαρσέλο σε ακόμη μια επίδειξη τεχνικής πέρασε από πάνω τον προσωπικό του αντίπαλο και με βόλε στην κίνηση έγραψε το 4-1!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα του Μίτσελ έριξε ρυθμό και πήγε εκ του ασφαλούς στο τελικό τριπλό σφύριγμα με ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης. Βρουσάι. Ρέτσος, Ντόι, Μαρσέλο (69’ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Κασάμι (60’ Σαμασέκου), Καμαρά (46’ Γ.Ροντρίγκες),Μπιελ, Φορτούνης (71’Χάμες), Μπακαμπού (60’ Ελ Αραμπί).

Ατρόμητος (Κολμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης,Χατζηισαίας, Μποκ, Γκονζάλες (76’ Οικονομίδης), Φριτζόνσον, Ροτάριου (76’ Τζιβάρας), Ρομπάιγ (67’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (67’ Τζαβίδας).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1. Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1. Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-1.