Το Μουντιάλ του Κατάρ ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή και ο Σιμόν Μαρτσίνιακ θα σφυρίξει τον τελικό Γαλλίας-Αργεντινής.

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ στο Κατάρ, όπου η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο στάδιο «Λουσαΐλ» το απόγευμα της Κυριακής (18/12, 17:00).

Ο Πολωνός έχει ήδη «σφυρίξει» σε δύο αγώνες της τελικής φάση της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Γαλλία-Δανία (2-1) και Αργεντινή-Αυστραλία (2-1). Γεννημένος το 1981, είναι διαιτητής στην κορυφαία κατηγορία της χώρας του από το 2008, ενώ έγινε διεθνής την 1η Ιανουαρίου 2011. Έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League, το 2014, σε αγώνα της Γιουβέντους εναντίον της Μάλμε.

Ο Μαρτσίνιακ είχε ήδη επιλεγεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου «σφύριξε» στα ματς, Αργεντινή-Ισλανδία και Γερμανία-Σουηδία. Είναι μεγάλος λάτρης της φυσικής κατάστασης και αφιερώνει πολλή ενέργεια και προσοχή στη φροντίδα του σώματός του. 

Ωστόσο, το πιο «δυνατό σημείο» του Πολωνού είναι η ικανότητα να κατανοεί το παιχνίδι του ποδοσφαίρου σε βάθος. Έχοντας αγωνιστεί ο ίδιος μέχρι την ηλικία των 22 ετών, γνωρίζει τη δυναμική στο γήπεδο και ξέρει πώς να δημιουργεί τέλεια ενσυναίσθηση με όλους τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Τη διαιτητική ομάδα θα συμπληρώσουνβ οι Βάβελ Σοκολνίτσκι, Τόμας Λιστκίεβιτς και Τόμας Κβιατκόβκι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!