Μουντιάλ: Ξύλο στη Γαλλία μετά τον αποκλεισμό του Μαρόκου - Επεισόδια με έναν νεκρό 14χρονο στο Μονπελιέ - Καρέ καρέ η φονική παράσυρσή του

Πεδίο μάχης έγιναν δρόμοι στο Μονπελιέ της Γαλλίας μετά τον αποκλεισμό του Μαρόκου από τη Γαλλία στο Μουντιάλ 2022.

Εξαγριωμένοι Μαροκινοί φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να προκαλούν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα. Αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών.

Ένας 14χρονος φίλαθλος του Μαρόκου έχασε τη ζωή τους. Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που αυτοκίνητο δέχεται επίθεση από φιλάθλους του Μαρόκου. Ο οδηγός κάνει αναστροφή και περνά πάνω από τον ανήλικο. Το βίντεο με την παράσυρση του 14χρονου κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Ένα νέο παιδί χτυπήθηκε στο Μονπελιέ από έναν ασυνείδητο οδηγό μετά τον ημιτελικό. Πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά του στα επείγοντα του νοσοκομείου. Το όχημα εντοπίστηκε κοντά στο συμβάν, ενώ αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» ανέφερε ο νομάρχης της περιοχής του Ερό, Χους Μουτού.

Το όνειρο του Μαρόκου να γίνει η πρώτη αφρικανική – μουσουλμανική χώρα σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου τελείωσε μετά την ήττα από τη Γαλλία στον δεύτερο ημιτελικό του Κατάρ. Η «αρμάδα» του Ντιντιέ Ντεσάμπ, με ποδόσφαιρο κατοχής, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Μαρόκο, «τσεκάροντας» το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Αργεντινή, επικρατώντας με 2-0.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!