Ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπευσε να παρηγορήσει και να συγχαρεί τον Ασράφ Χακίμι μετά τον αποκλεισμό του Μαρόκου από το Μουντιάλ.

Τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν και καλό του φίλο, Ασράφ Χακίμι, έσπευσε να παρηγορήσει ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον ημιτελικό του Μουντιάλ μεταξύ Γαλλίας και Μαρόκου.

Η Γαλλία πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής, τερματίζοντας το όνειρο του Μαρόκου για το κάτι παραπάνω.

Οι «τρικολόρ» Οι Γάλλοι νίκησαν με 2-0 το Μαρόκο και προκρίθηκαν στον τελικό απέναντι στην Αργεντινή. Ένα γκολ από τον αριστερό μπακ Τεό Ερνάντεζ και ένα δεύτερο στις καθυστερήσεις από τον Ράνταλ Κόλο Μουάνι έφεραν τη Γαλλία στον τέταρτο τελικό Μουντιάλ σε επτά διοργανώσεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Εμπαπέ παρηγόρησε τον Χακίμι, τον φυσικό ηγέτη του Μαρόκου στην φετινή του πορεία. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Αργότερα, μέσω twitter, επαίνεσε τον Χακίμι σημειώνοντας ότι έγραψε «ιστορία» στο Μουντιάλ.

«Μην στεναχωριέσαι αδερφέ, όλοι είναι περήφανοι για αυτό που έκανες, έγραψες ιστορία», έγραψε ο Εμπαπέ στο μήνυμά του.

Δείτε το tweet του Εμπαπέ στον Χακίμι Μουντιάλ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!