Μουντιάλ 2022: Ο Σαουδάραβας που ρώταγε «Πού είναι ο Μέσι» εμφανίστηκε με φανέλα της... Αργεντινής και έγινε ξανά viral.

Τι Σαουδική Αραβία, τι Αργεντινή. Τι Αλ Ντοσάρι, τι Λιονέλ Μέσι. Κάπως έτσι τα έχει στο μυαλό του ένας Σαουδάραβας οπαδός, ο οποίος άλλαξε… εθνικότητα μέσα σε λίγες ημέρες. Μουντιάλ

Ο εν λόγω οπαδός έγινε viral αφού μετά τη νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής ρωτούσε στην κάμερα «Πού είναι ο Μέσι;».

Τώρα, όμως, λίγες ημέρες μετά και ύστερα από τον αποκλεισμό της χώρας του εμφανίστηκε με φανέλα της «αλμπισελέστε». Μουντιάλ

Απίστευτο; Κι όμως, αληθινό. Πέρα για πέρα αληθινό. Φυσικά, η φωτογραφία του νέου του… εαυτού είδε το φως της δημοσιότητας και η σύγκριση των δύο αποσπασμάτων έγινε viral σε λίγη ώρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official InstaTroll Football (@instatroll_football)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!