Ο Πάμπλο Μάρι που ήταν ανάμεσα στα πέντε θύματα που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις των τελευταίων ημέρων. Ο Πάμπλο Μάρι μετά από τρεις μήνες επέστρεψε στις προπονήσεις της Μόντσα.

Θυμίζουμε πως ο Πάμπλο Μάρι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ στην Serie A με την Μόντσα, ήταν ένας από τους πέντε ανθρώπους που δέχθηκαν επίθεση στο σούπερ μάρκετ στο Milanofiori στο Assago, μια περιοχή στο Μιλάνο, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Μάρι υπέγραψε στην Άρσεναλ το 2020. Συνέχισε με 12 εμφανίσεις στην Premier League, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρονιάς ως δανεικός, πρώτα στην Ουντινέζε και τώρα στην Μόντσα.

Έχει παίξει οκτώ παιχνίδια στην Serie A για την Μόντσα αυτή την σεζόν, σκοράροντας ένα γκολ.

Πλέον είναι ξανά δυνατός και επέστρεψε στα γήπεδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!