Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Ρεάλ Μαδρίτης ενώ ο Φλορεντίνο Πέρεθ του άνοιξε την πόρτα.

Δίχτυα επιστροφής στην Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως ρίχνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε χωρίς ομάδα μετά τη λύση του συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και έκτοτε, ψάχνει απεγνωσμένα την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Το δεδομένο είναι πως θέλει να πάει σε ομάδα που θα του δίνουν χρόνο συμμετοχής. Θα έχει τον σεβασμό που του αξίζει και θα του το δείχνουν. Μπορεί η Αλ Νασρ να τον έκανε… Μίδα και να τον έλουζε με χρυσάφι, εκείνος μετέβη στη Μαδρίτη για να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ.

Εκεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ, τον βρήκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος τον καλωσόρισε… σπίτι του. Φήμες αναφέρουν πως είχαν και συζήτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης έρχεσαι όποτε θες για προπόνηση! Εδώ πέρα είναι το δεύτερό σου σπίτι. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι στα πόδια σου, προκειμένου να σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα και πιο άνετα», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!