Σεμινάριο προπονητικής του Αρτέτα παρακολουθούσε ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί.

Από σεμινάριο προπονητικής του Αρτέτα σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο προπονητής του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, παρακολουθούσε διαδικτυακό σεμινάριο του Αρτέτα, με τον προπονητή των «κανονιέρηδων» να παρουσιάζει τις τακτικές που ακολούθησε στην νίκη 2-0 της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας το 2020.

Εκείνη την περίοδο, ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί ήταν προπονητής της Ουιντάντ, με την οποία, μάλιστα, κατέκτησε το νταμπλ.

«Αυτός είναι ο προπονητής του Μαρόκου Ουαλίντ Ρεγκράγκι, που παρακολουθεί ένα σεμινάριο τακτικής από τον Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος έδειξε τις ιδέες του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για ένα άτομο με διάθεση για μάθηση και πρόοδο. Μόλις 1 χρόνο μετά, βρίσκεται στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δούλεψε τόσο σκληρά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!