Ο Λιονέλ Μέσι επέδειξε ακόμα ένα δείγμα ποδοσφαιρικού σεβασμού αφού σταμάτησε συνέντευξη για να συγχαρεί τον Ντάλιτς.

Εικόνες σεβασμού και άμιλλας διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία. Μπορεί μετά το ματς με την Ολλανδία να ξέφυγαν τα πράγματα, στο χθεσινό παιχνίδι, όλα κύλησαν πιο… επαγγελματικά. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ο Λιονέλ Μέσι διέκοψε δηλώσεις του στο Tyc Sports για να δώσει το χέρι του στον προπονητή της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ο Μόντριτς απασφάλισε: «Όχι, δεν ήταν πέναλτι»

Ο Λιονέλ Μέσι εξακολουθεί να ονειρεύεται την κατάκτηση ενός Μουντιάλ, ενώ ταυτόχρονα στέρησε την ίδια δυνατότητα από τον Λούκα Μόντριτς. Αποδίδοντας το ποδόσφαιρο που… ξέρει και παρά τα 35 του χρόνια, ο «ψύλλος» έπαιξε όσο και όποτε χρειάσθηκε, για να πετύχει ένα γκολ και να δώσει μία ασίστ στον Χουλιάν Αλβαρες, στην άνετη νίκη της Αργεντινής με 3-0, στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022, επί της Κροατίας του Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης μέσος, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Βαλκάνιων στην διοργάνωση του Κατάρ, οδηγώντας τους συμπατριώτες του στον ημιτελικό, για δεύτερη διαδοχική φορά, μίλησε στους δημοσιογράφους, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Δεν τα καταφέραμε. Τώρα, πρέπει να συνέλθουμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε τον αγώνα για την τρίτη θέση. Είμαστε λυπημένοι, ελπίζαμε να παίξουμε έναν νέο τελικό. Δεν έγινε. Και τελικά, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αργεντινή», σχολίασε ο 37χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Είχαμε ένα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν είναι ποτέ τιμωρία να παίζεις για την εθνική ομάδα. Διακυβεύεται ένα χάλκινο μετάλλιο και πρέπει να προετοιμασθούμε, γιατί εάν το πάρουμε, θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Το πέναλτι ήταν μια καθοριστική στιγμή στο ματς. Μέχρι τότε, ήμασταν καλοί κι ελέγχαμε το παιχνίδι.

Ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα κόρνερ και κατέληξε στην φάση του πέναλτι. Κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει ποινή. Ο Αλβαρες σούταρε, ο τερματοφύλακάς μας βγήκε μπροστά του και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο διαιτητής κατελόγισε αυτό το πέναλτι. Ομως έτσι είναι, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα. Δεν ξέρω εάν το Σάββατο, θα είναι το τελευταίο μου ματς με την εθνική. Τώρα δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!