Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει από σήμερα μέχρι την Παρασκευή με άκρως ενδιαφέροντες αγώνες και «παγίδες» για τους πέντε «μεγάλους».

Έπειτα από περίπου έναν μήνα, οι σύλλογοι της Super League επιστρέφουν στη δράση, με τα πρώτα ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης της διοργάνωσης διεξάγεται σε τρεις δόσεις. Κύπελλο Ελλάδας

Το πιο δύσκολο, θεωρητικά, έργο έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι», έπειτα από τη μίνι προετοιμασία στην Κύπρο, υποδέχονται τον Βόλο που θέλει να πάρει ρεβάνς για το βαρύ 5-1 με το οποίο ηττήθηκε στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι», που πήγαν στην Ισπανία εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή, φιλοξενούν τον Ατρόμητο που στον πρώτο γύρο αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι».

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει την Κηφισιά που, πάντως, έχει το απόλυτο στη Super League 2 με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να παίξουν με τη φιλόδοξη «Μαύρη Θύελλα». Ο δε Άρης, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Αγιο Νικόλαο, σύλλογοι αμφότεροι της Γ’ Εθνικής. Στη SuperLeague αγωνίζονται Πανσερραϊκός και Απόλλωνας Πόντου που κοντράρονται στις Σέρρες ενώ η Λαμία, με τον Σάββα Παντελίδη πλέον στον πάγκο της, περιμένει την Καλλιθέα.

Κύπελλο Ελλάδας – Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

14:00 Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Αγίου Νικολάου

15:00 Καλαμάτα – ΠΑΟΚ

18:00 Λαμία – Καλλιθέα

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

17:30 Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος

19:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος Αθηνών

21:30 Κηφισιά – ΑΕΚ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

14:00 Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου

16:00 Λεβαδειακός – Άρης

*Σε αυτήν τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!